Hallo, Ik ben Ina.

Ik help ouders met slapeloze nachten hun baby, peuter en kleuter (0-4 jaar) zelfstandig (door) slapen met de kennis van de biologische slaapritmes en de keuze van de juiste troostmethode.

Met een aanpak op maat van jouw kindje help ik jou stap voor stap aan meer slaap zodat je terug de energie en de ruimte krijgt om de ouder, partner,...te zijn die je zou willen zijn.

Reclaim the Magic of Motherhood

Slaap is Life

Iedereen spiegelt jou voor dat het zo hoort, dat slapeloze nachten en ouder worden samen horen, twee voor de prijs van 1! ⁠

Je baby zelfstandig laten (door)slapen lijkt heel moeilijk maar met de kennis over de biologische slaapritmes en de juiste troostmethode is je baby laten (door) slapen makkelijk. We doen dat in twee -drie weken én dan kan jij ook slapen en dat is ook belangrijk.

  • Want elk gezin heeft recht op voldoende rust.
  • Want elke ouder mag de best mogelijke 'versie' van zichzelf zijn. ⁠
  • Want elke baby heeft slaap nodig, het is een biologische behoefte, geen luxe

Vaak hoor ik van die zwart-wit oplossingen: ofwel laat je je baby wenen tot hij in slaap valt ofwel volg je helemaal het ritme van je baby. Er is daartussen nog een heel grijze zone van oplossingen, van wetenschappelijke kennis die het mogelijk maken om in verbinding met je baby je baby te ondersteunen om door te slapen. ⁠

Waarom zou je die eerste mooie jaren met jonge kinderen als een zombie doorbrengen? Waarom zou je blijven proberen, blijven hetzelfde doen met hoop op een beter resultaat?

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Ina, kinderpsychologe en slaaptherapeut, mama van drie en gepassioneerd om ouders met slapeloze en onderbroken nachten aan slaap te helpen. 100% #teamsleep

De eerste  1001 kritieke dagen zijn voor een baby superbelangrijk. In deze periode wordt de basis van het stressregulatiesysteem gelgd en deze basis wordt grotendeels bepaals door de kwaliteit van de hechting tussen ouders en kind. Het is die kwaliteit die je kind nog een leven lang gaat beschermen en de veerkracht van je kindje mee zal bepalen.

Die passie voor de vroeg ouder-kindinteracties bracht me automatisch bij het thema SLAAP. Slapen en (door)slapen is een belangrijke mijlpaal die kinderen samen met hun ouders bereiken.

Heb je een vraag? Volg je mij al op instagram?